طلاب و روحانیان به سلاح قلم و بیان مجهز شوند/ عزمی برای اصلاح و ساماندهی فضای مجازی دیده نمی شود
طلاب و روحانیان به سلاح قلم و بیان مجهز شوند/ عزمی برای اصلاح و ساماندهی فضای مجازی دیده نمی شود
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی ظهر امروز در دیدار جمع زیادی از طلاب و روحانیان استان تهران، فارس و روحانیون شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور که در مدرسه امام امیرالمؤمنین(ع) برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه، ابراز امیدواری کردند در سایه توسل به ائمه اطهار(ع) مشکلات جامعه اسلامی و کشور حل شود.
ایشان در ادامه با استناد به احادیثی به بیان نکات اخلاقی برای حاضران پرداختند و گفتند: لطف خدای متعال نامحدود است، استفاده ما از این لطف به اندازه ظرفیت ما است؛ باید سعی کنیم ظرفیت وجودی خود را افزایش دهیم تا از لطف و عنایات پروردگار بتوانیم بیشتر و بهتر بهره بگیریم.
معظم له با استناد به حدیث شریف« النَّاسُ ثَلَاثَةٌ فَعَالِمٌ رَبَّانِيٌّ وَ مُتَعَلِّمٌ عَلَى سَبِيلِ نَجَاةٍ وَ هَمَجٌ رَعَاعٌ» و با بیان این که مردم سه دسته هستند، گفتند: دسته نخست عالمان ربانی هستند که امید آفرین و منتشر کننده نور در جامعه به شمار می آیند؛ دسته دوم کسانی هستند که از نور علم عالمان بهره می گیرند؛ دسته سوم افرادی بی برنامه و بی هدف هستند، اینها در هر جامعه ای که باشند خطرناک هستند و با هر بادی به این سو و آن سو می روند.
ایشان اضافه کردند: قبل از انقلاب افرادی در همین کشور بودند که یک روز شعار زنده باد فلانی سر می دادند و بعد از مدت اندکی مسیر و شعارشان عوض شد.
معظم له عالمی را که جامعه نتواند از علم او بهره بگیرد غیر مفید و مانند شخص محتکر توصیف کردند و خطاب به طلاب و روحانیان گفتند: تمام تلاش خود را بکار گیرید و برای تبلیغ اسلام به دو سلاح قلم و بیان مجهز شوید.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی، اضافه کردند: در کنار درس و بحث های حوزوی، نوشتن و سخنرانی کردن را تمرین کنید تا بعد از تسلط بر مبانی بتوانید از علم خود به بهترین شکل ممکن بهره بگیرید.
ایشان با بیان این که دشمنان برای نابودی اسلام برنامه های متعددی دارند، افزودند: دشمن در این عرصه تمامی امکانات و سرمایه های خود را بکار گرفته اند؛ یکی از ابزارهای آنها فضای مجازی و شبکه های اجتماعی است.
معظم له شبهه پراکنی از طریق فضای مجازی را در دستور کار دشمنان دانستند و گفتند: دولت باید در خصوص فضای مجازی حساسیت ویژه نشان دهد، متاسفانه عزم جدی برای ساماندهی این فضا دیده نمی شود.
ایشان بر لزوم پرهیز از وادادگی و انفعال در مقابله با شبهات و هجمه پراکنی دشمنان تاکید کردند و ابراز داشتند: برخی می گویند چون فساد زیاد شده نمی توان کاری کرد و باید منتظر ظهور حضرت صاحب الامر(عج) بمانیم؛ این تفکر غلط است؛ باید به هر میزان که توان داریم به وظیفه خود عمل کنیم و امیدوار به لطف و عنایت خدای متعال باشیم.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی حضور روحانیت در دانشگاه ها را مؤثر و ارزشمند خواندند و خطاب به آنان بیان داشتند: تلاش کنید محیط دانشگاه اسلامی باشد، با صداقت، تواضع و عمل و محبت نشان دهید راه اسلام کدام است و محیط دانشگاه ها را متحول کنید.
معظم له برخورداری از عناصر مهمی همچون نظم، پشتکار و اخلاص در نیت را تضمین کننده موفقیت طلاب و فضلای حوزه ارزیابی کردند.